پارانویا و روشنفکران، سعید عبدالملکی، روزنامه اعتماد، شماره ۱۵۷۹، ۱۱/۱۰/۸۶، صفحه ۵ (اندیشه)
اختلال شخصیت پارانوئید چیست؟ آیا این اختلال قابل درمان است؟
افراد مبتلا به این اختلال به ندرت خودشان به دنبال درمان هستند. معمولاً اعضای خانواده، همکاران یا کارفرمایان، آنها را برای درمان به مراکز سلامت روان ارجاع می دهند.
بدین ترتیب شخصیت روشنفکر تا حدی به انقباض میگراید. چانه زن و اهل بگومگو میشود، وضع موجود را بهتر از آنچه هست، میخواهد، خود را یگانه و منحصربهفرد میداند، در برابر دنیای بیرون حالت دفاع به خود میگیرد و گاهی دوستان نزدیک خود را نیز در شمار دشمنان سرسخت قلمداد میکند.
این داروها عبارتند از: آسیکلوویر، فامسیکلوویر و والاسیکلوویر.
اینکه چه چیزی باعث فعال شدن ویروس میشود بهطور دقیق مشخص نیست. اما ممکن است این اتفاق بهدلیل افزایش سن و درنتیجه، تضعیف سیستم ایمنی رخ دهد.
پس از درمان آبله مرغان، ویروس وارد سیستم عصبی شما میشود و غیرفعال میماند. اما گاهی اوقات دوباره فعال میشود و در امتداد مسیرهای عصبی به سمت پوست حرکت میکند و باعث زونا میشود.
شکاکیت بیش از حد داشتن. به عنوان مثال، فکر میکنند که افراد دیگر دروغ میگویند یا طرحهایی برای تقلب کردن علیه آنها دارند.
کسانی که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند، بیشتر از دیگران در معرض خطر این عوارض هستند.
در نتیجه، بسیاری از پارانوئیدها ممکن است برنامه درمانی خود را دنبال نکنند و نیمه کاره رها کنند و حتی ممکن است انگیزه های درمانگر را زیر سؤال ببرند.
واکسیناسیون میتواند از شما در برابر آبله مرغان و زونا محافظت کند.
خانه سبک زندگی سلامت سلامت جسم بیماری زونا چیست؛ علائم، عوارض، روشهای درمان و پیشگیری
Emotions of بیماری زونا بر اثر چیست anxiety and panic that past quite a long time or get in just how of your everyday life is likely to be indications of an anxiety disorder. Signs of paranoia could possibly be extra serious.
افراد دارای درد شدیدتر، ممکن است به داروهای ضد درد قویتری نیاز داشته باشند.